Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Job is waiting to run
07-Apr-2015, 02:03 PM
Post: #1
Job is waiting to run
Hi,

I started to use ribogalaxy and until a week ago everything went very smoothly. However, if I submit a job now nothing is happening. It says 'job is waiting to run' and this is not changing even after a week. Is there any problem these days with the server? I removed the rRNA from half of my samples and I would like to keep analysing my results with ribogalaxy but as I said, the jobs I started the last week actually never run.

Hope somebody can help me.

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-Apr-2015, 02:54 PM
Post: #2
RE: Job is waiting to run
Hi,
apologies for the inconvenience but we have been doing some re-arrangement of tools in the menus in the last week and adding new functionality. Please delete your existing job clicking on the X in your job history. Then re-submit the job as a new job. I trust this will solve this issue. If not let us know so we can investigate further.
For your information Remove rRNA using Bowtie is now located under Pre-processing tools.

Thanks
jamesp
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-Apr-2015, 04:07 PM
Post: #3
RE: Job is waiting to run
Hi,

It is all working fine now.

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-Feb-2016, 08:00 PM
Post: #4
RE: Job is waiting to run
Hi,

I am having similar problems. Jobs have been waiting to run since last night. I have tried deleting and restarting jobs but, it is still not working.

Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

GWIPS-viz | Return to Top | Return to Content | Light (Archive) Mode | RSS Syndication